Magazinul Suporterilor Stelişti – Magazin Oficial FC Steaua Bucureşti vine de Black Friday pe Okazii.ro

perruque

De Black Friday magazinul suporterilor stelişti va veni pe Okazii.ro cu tricouri, fulare şi eşarfe, toate oferite suporterilor stelişti – cu un discount de  până la 20%.

În cadrul Platformei de magazine Okazii.ro, Magazinul suporterilor stelişti poate fi accesat la adresa: http://magazine.okazii.ro/magazinsuportersteaua/.

 

„Okazii.ro este onorat de venirea Magazinului Suporterilor Stelişti-Magazin Oficial FC Steaua Bucureşti în cadrul platformei de magazine. Este pentru prima oară când un magazin oficial al unui club de fotbal aderă la Black Friday. Ne bucurăm să marcăm o asemenea premieră pe Okazii.ro.”, declară Ionuţ Spînu, Manager de vânzări al Platformei de Magazine Okazii.ro.

Dezvoltarea continuă şi încercarea de a oferi suporterilor stelişti cele mai uşoare modalităţi de a intra în contact cu noi a dus, cum era normal, la un parteneriat cu Okazii.ro, un parteneriat care este un pas important pentru noi şi care sperăm să aducă numeroase beneficii suporterilor stelişti. Suntem foarte bucuroşi că am intrat în marea comunitate online de la Okazii.ro şi sperăm ca toţi steliştii să ne sprijine în dezvoltarea de noi produse dedicate celei mai iubite echipe din România- Steaua Bucureşti”, declară Vlad Gârlea, Managing Partner la Magazinul suporterilor stelişti, firma GAME Sport Marketing.

Îi aşteptăm pe toţi românii, în data de 29 noiembrie cu peste 130.000 de reduceri pe care le pot accesa la adresa:  http://www.okazii.ro/black-friday.

Black Friday Okazii.ro
Când: 29 noiembrie, începând cu ora 00:00- la miezul nopţii
Câte produsepeste 130.000
Unde: pe http://www.okazii.ro/black-friday
Cum comand: online sau telefonic la numărul 0374. 187.888
 
Despre Okazii.ro
Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comerţ online din România, conectând milioane de cumpărători şi vânzători în fiecare zi.  Okazii.ro are peste 2,4 milioane de produse noi şi second-hand în oferta a peste 140.000 de vânzători şi magazine online. În prezent Okazii.ro este accesat de peste 4,2 milioane de vizitatori lunar.

 
Despre Magazinul Suporterilor Stelişti – Magazin Oficial FC Steaua Bucureşti
SuporterSteaua.ro este primul pas al unui proiect dedicat suporterilor stelişti de pretutindeni, un proiect care a început şi se dezvoltă pe baza ideilor şi propunerilor venite din partea celor care iubesc şi trăiesc în roş-albastru. Astfel a apărut şi s-a dezvoltat o comunitate de peste 30.000 de stelişti care promovează calitatea, design-urile unice, ideile inovatoare şi pune accent pe calitate şi bun gust.

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu