În Luna Îndrăgostiților, ieși la agățat cu Okazii.ro

Luna februarie este plină de evenimente cu dragoste, pentru că Okazii vrea să te ajute să fii tu cel mai tare la agățat! De la Ghidul de Agățat cu un cadou și târgurile de îngrăgostiți până la prima carte scrisă pe Facebook, iată ce surprize ți-a pregătit echipa Okazii:

Bucură-te de ghidul de shopping inteligent pentru Luna Îndrăgostiților. Okazii îți arată cele mai tari cadouri din România, plus replicile potrivite atunci când le vei oferi.

Hai pe pagina de Facebook Okaziiro și intră în cel mai tare concurs al iernii! Zi-ne cea mai tare replică de agățat din țară și poți câștiga super excursia la PARIS.

Toate replicile din concurs vor fi tiparite in prima carte scrisă pe Facebook în România!

  • Prima carte scrisă pe Facebook!

Okazii îți oferă cel mai tare Ghid de Agățeală din România, un ghid complet pe care îl scriem împreună pe Facebook. Fii pe fază ca să vezi cum poți primi cartea…

  • Mailuri cu surprize de Ziua Îndrăgostiților

Special pentru utilizatorii Okazii abonați la newsletterul de oferte speciale, am pregătit noi surprize și promoții pentru super evenimentele din februarie.

Vino în weekendul 12-13 februarie la Memento Pub&Underbar, de pe Sepcari nr. 16 (vis-a-vis de magazinul Cocor), la Târgul GL’amour, un loc magic unde găsești o super expoziție cu vânzare de Valentine’s Day. Pasionatele de shopping vor putea alege dintre bijuterii unicat, piese vintage și accesorii hand-made, vor participa la degustări și poate vor primi chiar un cadou din partea sponsorilor.

Cu Dragoste,

Echipa Okazii

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu