Idei pentru amenajarea unui balcon mic

Vremea frumoasa de afara ne indeamna sa petrecem cat mai mult timp in aer liber. Fie ca vrei o oaza de relaxare, un loc de luat masa sau poate un spatiu in care sa lucrezi, balconul poate fi locul ideal.

Atunci cand spatiul din balcon nu este unul generos este important sa profitam cat mai mult de acesta. Mai jos iti propunem cateva piese de mobilier ce te vor ajuta sa profiti la maxim de spatiul pe care il ai, in functie de destinatia acestuia:

Pentru relaxare, un balansoar sau un fotoliu puf pot fi tot ce ai nevoie.

 

 

 

 

 

 

Pentru locul de luat masa mobilierul pliabil poate fi o idee buna, in acest fel poti sa strangi rapid atunci cand doresti sa folosesti balconul in alt scop.

 

 

 

 

 

 

 

Pentru coltisorul tau de lucru, o masa si un scaun sunt tot ceea ce iti trebuie. Daca doresti insa sa valorifici si mai mult spatiul poti opta pentru cateva rafturi sau chiar un dulap suspendat. De asemenea un birou pliabil de perete  poate fi  alternativa, daca vrei sa folosesti acel spatiu si in alte scopuri.

 

 

 

 

 

 

Daca iubesti plantele ai putea sa folosesti panouri verticale pentru a le expune, in felul acesta creezi un efect frumos si nici nu ocupi mult spatiu. De asemenea poti folosi suporturi pentru ghivece si le poti pune direct pe perete.

 

 

 

 

 

 

 

Cand seara se lasa poti sa creezi o atmosfera romantica daca folosesti o ghirlanda luminoasa, cu cat mai multe beculete cu atat mai bine.

 

 

 

 

 

 

 

Speram ca recomandarile noastre sa te ajute si sa obtii exact rezultatul pe care ti-l doresti. Cu siguranta micul tau balconas se poate transforma intr-un spatiu de relaxare, de luat masa sau chiar de lucru. Daca ai si tu alte idei pe care vrei sa le impartasesti cu noi asteptam un comentariu din partea ta.

Succes!

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu