Green Days la Okazii.ro: mii de produse la cele mai mici preturi din piata

Bucuresti, 11 noiembrie 2015 – Ca in fiecare an, site-ul Okazii.ro s-a pregatit din timp cu cele mai bune oferte pentru ca utilizatorii sai sa se poata bucura din plin de o perioada excelenta pentru shopping. Anul acesta perioada dedicata ofertelor speciale si discount-urilor este mai extinsa si incepe cu Green Days Okazii.ro.

Campania Green Days deschide pe 9 noiembrie sezonul de shopping de la finalul anului si, timp de doua saptamani, va promova produsele cu cele mai mici preturi din urmatoarele categorii: Articole copii, Electro&Gaming, Fashion, Auto, Telefoane mobile, Tablete, Laptopuri, Accesorii Laptop, Accesorii GSM, Drone, Bratari fitness, Smartwatch, Sport, Casa si Gradina.

Pentru Green Days sunt selectate cele mai bune oferte de la vanzatori de incredere, care pastreaza preturile reale (fara “aditivi”). Astfel, sprijinim ofertele corecte, cu preturi care nu sunt “umflate” artificial inaintea campaniilor de reduceri.

Campania este actualizata zilnic si aduce in prim plan mii de produse cu cele mai mici preturi din piata, care indeplinesc cateva criterii simple pentru a deveni oferte cu adevarat avantajoase pentru cumparatori.

Alaturi de partenerii sai, sute de magazine online si vanzatori independenti, Okazii.ro ofera cumparatorilor si anul acesta posibilitatea de a achizitiona foarte convenabil produse aflate in topul cautarilor pe site. In plus, toti utilizatorii se bucura de un mediu de tranzactionare sigur, in care pot avea si alte avantaje precum Garantia de Livrare sau livrare gratuita pentru o serie de produse.

Vanzatorii care participa la Green Days vor beneficia de promovarea intensa a produselor, iar acest plus de vizibilitate inseamna sanse sporite pentru cresterea vanzarilor.

Luna noiembrie va continua pe Okazii.ro cu o noua campanie care va aduce oferte-surpriza, cu discount-uri atragatoare pentru cumparatori, dar si noi oportunitati pentru vanzatori.

Produsele promovate prin aceste campanii pot fi comandate atat online, cat si telefonic – la numarul 0374.187.888. Pentru a vedea toate ofertele incluse in campania Green Days Okazii.ro, accesati acest link.

Despre Okazii.ro

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este unul dintre cele mai mari site-uri de comert online din Romania, conectand milioane de cumparatori si vanzatori in fiecare zi. Okazii.ro are peste 3 milioane de produse noi si second-hand, oferite de peste 140.000 de vanzatori si magazine online.

Contact
Adelina Diaconu – PR & Social Media Specialist
adelina.diaconu@okazii.ro
0754040389

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu