eOK – un nou serviciu pentru magazinele online din platforma Okazii.ro

Ai un site propriu prin intermediul caruia vinzi produse si vrei ca vizitatorii tai sa stie ca pot cumpara cu incredere? Avem solutia perfecta pentru tine: serviciul „eOk„.

Prin intermediul noului serviciu vei putea descarca un marcaj care va afisa numarul de calificative obtinute in urma tranzactiilor realizate in Okazii.ro. Astfel, iti vei putea converti mai bine vizitatorii site-ului inspirand un grad mai mare de incredere.

Noile marcaje pot fi descarcate din sectiunea „Marcaj magazin de incredere”. Ai la dispozitie 4 variante, informatiile afisate in cadrul acestora fiind:
– Data activarii contului tau pe Okazii.ro
– Numarul total de calificative primite sau procentajul de calificative pozitive
Actualizarea informatiilor se face in timp real, trebuie doar sa descarci codul html aferent marcajului dorit si sa il introduci in site-ul tau.

Marcaj eOK
BONUS: Daca iti activezi marcajul in cadrul site-ului tau vei beneficia si de o promovare in sectiunea Parteneri din Okazii.ro. In plus, primii 10 utilizatori care activeaza marcajul pana la data 16 mai 2017  vor fi promovati pentru 30 de zile in sectiunea Magazine partenere din prima pagina a Okazii.ro si in toate listarile de produse, sub zona de filtre.
In cele 3 sectiuni vor fi promovate paginile de profil din Okazii.ro.
Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un e-mail la magazine@okazii.ro dupa activarea marcajului.

Daca ai nevoie de informatii suplimentare, iti stam la dispozitie la adresa de email amintita mai sus.

Spor la vanzari!
Echipa Okazii.ro

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu