Eliminarea calificativelor automate

Incepand cu data de 1 iunie, dupa incheierea unei tranzactii, in situatia in care cumparatorul nu iti acorda un calificativ, nu vei mai primi unul in mod automat din partea sistemului.

Am luat aceasta decizie in baza feedback-ului venit din partea cumparatorilor, pentru acestia fiind mai relevante calificativele de la alti utilizatori decat cele acordate in mod automat de sistem. Atunci cand un cumparator ia decizia de ahizitionare a unui produs acesta este interesat de procentul de calificative pozitive si mai putin de numarul acestora.

Okazii.ro promoveaza vanzatorii ce ofera servicii de calitate iar daca te numeri deja printre acestia cu siguranta nu vei fi afectat in mod negativ de aceasta schimbare. De asemenea este important de stiut ca nu vor fi sterse calificativele automate acordate pana la data de 1 iunie.

Pentru a incuraja cumparatorii sa acorde calificative, Okazii.ro foloseste un sistem de notificare ce le aminteste acestora ca trebuie sa acorde un calificativ, la 7 zile de la incheierea tranzactiei dar si inainte de a expira perioada de acordare a acestora.

Succes la vanzari!

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu