Discount Shop te sustine sa vinzi mai mult de sarbatori

Decembrie este in mod traditional o luna in care te bucuri de o multime de oportunitati, ca vanzator. Cumparatorii cauta cadouri, produse pe care le doresc de mult timp si pentru care si-au rezervat o parte din bugetul de sarbatori sau pur si simplu oferte interesante care ii pot determina sa faca pe loc o tranzactie.

Pentru a-i ajuta pe vanzatori sa obtina cele mai bune rezultate in aceasta perioada, Okazii va continua campania Discount Shop. Astfel, in zilele urmatoare vom face o selectie a celor mai bune oferte de produse noi, cu discount, din mai multe categorii de interes pentru cumparatori:

Produsele selectate vor beneficia de cea mai buna promovare, fiind mai vizibile pentru toti cumparatorii.

Daca esti interesat sa participi, regulile sunt simple. Pregateste oferte cu discount sau adauga pe site noi produse cu reducere de pret, in categoriile mentionate. Nu uita ca discounturile atractive pentru cumparatori iti maresc sansele de a incheia mai multe tranzactii intr-un timp scurt. Pentru o administrare mai usoara a ofertelor, poti folosi si  instrumentul de reduceri disponibil in contul tau.

Mult succes!

prom dresses

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu