Cross-promo in pagina de produs

Posted in Vanzatori | 1 Comentariu
Cross-promo pagina de produs

De acum aveti la dispozitie un nou instrument de marketing pe care il puteti folosi pentru a va creste vanzarile.

Cross – promo in pagina de produs afiseaza in pagina produsului recomandari cu alte produse pe care le aveti la vanzare. Produsele sunt afisate in doua zone ale paginii de produs:

In zona cu informatiile despre vanzator

Informatii vanzator

Deasupra descrierii prin intermediul unui carusel cu produse

Descriere produs

Recomandarile afisate in cele doua zone sunt selectate in mod automat din categoria in care se gaseste produsul accesat.

Exemplu: in pagina unui produs din categoria Adidasi barbati se vor afisa produse ale aceluiasi vanzator din categoria  Adidasi barbati. Daca acesta nu are 3 produse la vanzare in aceasta categorie recomandarile nu se vor mai afisa.

Recomandarile sunt generate in acest fel pentru a pastra contextul in care se gaseste vizitatorul.

Noul instrument este disponibil gratuit si poate fi activat din sectiunea Contul meu/Activitate/Cross Promo Pagina de produs.

Spor la vanzari!

 • Ti-au fost utile informatiile?
 • Da   Nu
Spune-le si altora: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest
 • shoppinglist

  Buuun! Felicitari si pentru aceasta implementare.

  E pusa online de mai mult timp (cel putin promovarea in zona cu informatiile despre vanzator) dar nu mai conteaza, important e ca exista, era foarte necesara.

  Repet comentariul de la un alt articol:
  Genul acesta de imbunatatiri/optimizari ale site-ului va face diferenta pe termen lung fata de olx.ro si tocmai.ro. Asta va conta, faptul ca okazii lucreaza de foarte multi ani si in mod foarte serios la imbunatatirea site-ului si, chiar daca exista si probleme (unele chiar foarte serioase), okazii a ajuns departe si sunt convins ca va rezista “asaltului” celor doua site-uri concurente chiar daca acestea sunt sustinute de investitii masive. De altfel, poate si okazii va face investitii masive, cine stie…

  Dar gata cu laudele :)… Sper sa primesc cat mai curand un raspuns de la Okazii la comentariul meu postat (abia acum) la articolul despre Kinetic.

  Multumesc