Categoria Telefoane mobile si smartphones

In luna septembrie, in categoria de Telefoane Mobile si Smartphones estimarile noastre indica o crestere semnificativa. Sunt asteptate cu mare interes telefoanele-vedeta ale celor de la Apple si Samsung. Ne referim in principal la iPhone 6 si Samsung Galaxy Note 4.

Desi mai este aproape o luna pana cand vom cunoaste indeaproape functionalitatile acestor noi modele, trebuie luat in considerare ca utilizatorii Okazii.ro profita din plin de scaderea de preturi de care se bucura cele mai importante modele lansate pana in acest moment: iPhone 5, iPhone 5S, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5, HTC One M8, HTC One Mini.

Cum piata de telefoane mobile este foarte dinamica, trebuie luat in considerare ca luna septembrie va aduce o crestere semnificativa a interesului inclusiv pentru flagship-urile lansate in anii trecuti. Samsung Galaxy S3, iPhone 4S, Samsung Galaxy Note 2 sau Sony Xperia Z, sunt cateva exemple pentru care utilizatorii nu vor inceta sa urmareasca cele mai bune preturi.

Printre categoriile cu cele mai multe tranzactii efectuate in luna august 2014 se numara si categoria de huse telefoane. Estimarea noastra indica faptul ca luna septembrie va aduce o crestere considerabila si pe acest segment, ramanand la mare cautare husele pentru Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S2 sau iPhone 4. Nici foliile de protectie nu trebuie neglijate, chiar daca acestea nu se regasesc in topul nostru.

Cele mai inlocuite piese de telefoane mobile raman in continuare display-urile si carcasele telefoanelor, in special cele apartinand modelelor mai vechi. Asadar, reconditionarea unui telefon mai vechi incepe sa devina o optiune din ce in ce mai importanta pentru cei care sunt multumiti de functionalitatile telefoanelor pe care le detin de cativa ani buni.

Madalin Mititelu

Manager categorie Telefoane Mobile

  1. Telefoane mobile si smartphones -> iPhone
  1. Telefoane mobile si smartphones -> Samsung
  1. Telefoane mobile si smartphones -> HTC
  1. Accesorii GSM -> Huse telefoane
  1. Telefoane mobile si smartphones -> Nokia
  1. Telefoane mobile si smartphones -> Sony
  1. Telefoane mobile si smartphones -> LG
  1. Piese telefoane -> Carcase telefoane
  1. Piese telefoane -> Display LCD Telefon

10. Telefoane mobile si smartphones -> Blackberry

 

 

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu