Categoria Casa si gradina

Pentru a te ajuta sa iei cele mai bune decizii de vanzare in categoria Casa si gradina de pe Okazii.ro, iti oferim cateva dintre estimarile noastre pentru luna septembrie.

Categoria bormasini se va situa in topul rezultatelor pentru acest segment de piata. Estimarea se bazeaza pe cifrele din anul precedent, precum si pe traficul preconizat pentru aceasta perioada anul acesta.

Cautarile pentru fotolii sunt in crestere, precum si cele pentru canapele. Poti observa derivarile cautate in lista de mai jos.

O categorie cu foarte mare potential de crestere este cea de mobila pentru birou. Scaunele pentru birou, cu accent pe scaunele directoriale sunt la mare cautare pe Okazii. Tendinta arata ca vor fi si in luna septembrie.

Drujbele Stihl si drujbele Husqvarna sunt cele mai cautate marci de drujbe de pe Okazii. Daca poti aduce astfel de produse in oferta ta, exista cerere constanta pentru aceste produse.

De asemenea, motocositoarele importate din Austria reprezinta cel mai cautat tip de produs din aceasta nisa care a crescut in mod constant in ultimii 2 ani.

Acest top de categorii si aceste cautari precise te pot ajuta sa vinzi mai mult. Eu iti stau la dispozite pentru orice intrebare, in zona de comentarii.

Spor la vanzari!

Ovidiu Miron – Manager Categorie, Casa si gradina

  1. Bormasina
  1. Mobila dormitor
  1. Mobila birou
  1. Mobila living
  1. Drujba
  1. Motocositoare
  1. Pesti
  1. Aparate de sudura
  1. Panouri solare si accesorii

10. Sobe

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu