Campania Green Days promoveaza cele mai bune oferte ale vanzatorilor

Intre 9 si 19 noiembrie 2015, pe Okazii.ro se va desfasura campania Green Days care va promova produse din urmatoarele categorii: Articole copii, Electro&Gaming, Fashion, Auto, Telefoane mobile, Tablete, Laptopuri, Accesorii Laptop, Accesorii Gsm, Drone, Bratari fitness, Smartwatch, Sport, Casa si Gradina.

Profitati de aceasta campanie pentru a creste interesul cumparatorilor, pregatindu-le oferte bune, pe care sa le putem include in Green Days. Ofertele selectate vor beneficia de promovare intensa prin intermediul mai multor canale de comunicare.

Pentru Green Days vom alege produsele cu cele mai mici preturi. Pentru fiecare categorie de produse va exista un prag de pret. In afara de pret, vor fi luate in considerare si alte criterii. Calitatea imaginilor si modul de descriere a produselor pot constitui criterii de selectie. Pentru a va mari sansele de participare, consultati tabelul atasat in care puteti gasi cerintele minime (download excel).

Campania va fi actualizata in timp real, tinandu-se cont si de ofertele similare de pe alte site-uri de profil, de aceea ne rezervam dreptul de a modifica pe parcurs filtrele anuntate initial. Toate modificarile vor fi comunicate pe aceasta pagina.

Daca aveti nevoie de ajutor, echipa noastra va sta la dispozitie ca intotdeauna. E suficient sa ne trimiteti un e-mail pe adresa suport@okazii.ro.

Aplica discount produselor tale active!

Update 12.11.2015 – au fost incluse in campanie Smartwatch-urile U8 si au fost modificate intervalele de pret pentru Pebble Steel si Apple Watch 38mm (vezi excel).

 

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu