Black Friday Special: 20 -27 noiembrie

Intre 20 si 27 noiembrie Okazii.ro organizeaza un Black Friday Special, eveniment care va fi parte integranta a campaniei Green Days.

Pentru Black Friday vom alege produse din urmatoarele categorii: Electro&Gaming, Fashion, Auto, Telefoane mobile, Tablete, Laptopuri, Accesorii Laptop, Accesorii GSM, Drone, Bratari fitness, Sport, Casa si Gradina. Vor fi selectate produsele care au cel mai mic pret (indiferent de nivelul discountului aplicat) si indeplinesc cateva conditii pe care le puteti afla din documentul atasat (download).

Campania va fi actualizata in timp real, tinandu-se cont si de ofertele similare de pe alte site-uri de profil, de aceea ne rezervam dreptul de a modifica pe parcurs filtrele anuntate initial. Toate modificarile vor fi comunicate pe aceasta pagina.

Profitati de acest Black Friday Special pentru a vinde mai mult! Stabiliti discounturi pentru produsele pe care le aveti la vanzare sau puneti in vanzare produse noi cu reducere de pret.

Succes la vanzari!

Update 19.11.2015- modificare intervale de pret pentru categoriile: Rotopercutoare, Biciclete, Scule de lipit, Drujbe si Clapari.

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu