Black Friday Okazii.ro va avea loc pe 29 noiembrie, incepand cu ora 00:00

In Black Friday Okazii.ro vor fi incluse peste 130.000 de produse, cu reduceri de pana la 80%

Categoriile de produse incluse in Black Friday Okazii.ro sunt urmatoarele: electronice; electrocasnice; telefoane mobile si smartphones; fashion&beauty; auto&moto; casa si gradina; sport; carti muzica, jocuri si universul copiilor.

Black FridayOkazii.ro este un eveniment adresat tuturor romanilor interesati de shopping inteligent – un adevarat slalom printre oferte. Okazii.ro e singurul loc din Romania in care orice utilizator poate atat sa cumpare cat si sa  vinda de Black Friday.”, declara Razvan Acsente, Project Manager Marketing la Okazii.ro.

Ii asteptam pe toti romanii de Black Friday pe Okazii.ro, in data de 29 noiembrie, cu cea mai mare oferta de reduceri si o pagina dedicata  acestui evenimentpe care o pot accesa la adresahttp://www.okazii.ro/black-friday.

Toti utilizatorii Okazii.ro sunt invitati sa propuna spre vanzare produse in campania Black Friday Okazii.ro de anul acesta.Orice utilizator persoana fizica, juridica sau magazin online poate sa propuna produse in campania Black Friday Okazii.ropana pe data de 22 noiembrie 2013. Landing page–ul campaniei de de Black Friday Okazii pentru vanzatori poate fi accesat aici: http://www.okazii.ro/black-friday-vanzatori.

Black Friday Okazii.ro
Cand: 29 noiembrie, incepand cu ora 00:00 – la miezul noptii
Cate produse:  peste 130.000
Unde: pe  http://www.okazii.ro/black-friday
Cum comand: online sau telefonic la numarul 0374. 187.888
 

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati:
Ramona Hromei
PR Officer Okazii.ro, Netbridge Services
Tel: 0754.040.389

E-mail: ramona.hromei@okazii.ro

 

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu