Bătaie pe mănușile lui Lucian Bute: cu trei zile înainte de finalul licitației, s-a ajuns la 8.200 de euro!

 

  • Licitația Okazii.ro pentru mănușile purtate de Lucian Bute în meciul cu Jean-Paul Mendy a atras până în acest moment peste 6000 de români interesați de oferte

 

  • Cea mai mare ofertă este de 8.200 de euro, transformând mănușile campionului mondial la categoria supermijlocie IBF într-unul dintre cele mai valoroase obiecte sportive scoase la licitație în România

 

  • Toți banii obținuți în urma licitației vor fi folosiți la renovarea și echiparea Clubului de Box din Pechea, unde campionul nostru și-a început cariera de sportiv

 

  • Licitația este deschisă la adresa www.okazii.ro/campion până luni, 14 noiembrie, atunci când va fi anunțat marele câștigător

 

 

 

București, 11 noiembrie 2011. La zece zile de la start, licitația pentru mănușile cu care Lucian Bute a câștigat meciul din 9 iulie în fața francezului Jean-Paul Mendy  a reușit să strângă un număr de impresionant de oferte. Chemați să susțină viitorii campioni ai boxului autohton, românii au răspuns prompt: 19 oferte au fost făcute încă din prima zi, atunci când s-a plecat de la un preț de start de 500 de euro și s-a ajuns la 3.300 de euro la finalul zilei.

 

Costin Cadelcu, Marketing Manager Okazii.ro, susține că reacția publicului a fost una pe măsura cauzei pe care cel mai mare site de comerț online din România o susține:

 

“Interesul cu care a fost primită această inițiativă este impresionant, pe măsura mândriei pe care o simțim la fiecare meci al lui Lucian Bute. Ne bucură numărul mare de români care înțeleg că trebuie să susțină viitorii campioni ai României și să le dea o șansă tinerilor sportivi de la Pechea să îi calce pe

urme lui Lucian.”

 

Cu trei zile înainte de finalul licitației, pentru mănușile pe care primul antrenor al lui Lucian Bute, Felix Păun, le pune la bătaie pe www.okazii.ro/campion s-au oferit deja 8.200 de euro. Suma la care s-a ajuns transformă mănușile campionului mondial într-unul dintre cele mai valoroase obiecte sportive scoase la licitație în România. Mândru de reacția cu care inițiativa a fost primită de public, Felix Păun spune că banii pe care clubul de box îi va primi în urma licitației vor mări șansele lansării unor noi campioni.

 

Clubul de Box din Pechea a dat până acum României sportivi precum Lucian Bute, care și-a apărat deja de nouă ori centura de campion mondial IFB la categoria supermijlocie, sau Cristian Ciocan, fost campion mondial la juniori, care a trecut la boxul profesionist și are rezultate remarcabile la categoria supergrea. Pentru noi, această licitație înseamnă unica modalitate de continua cu succes activitatea clubului. Tocmai din acest motiv am decis să scot mănușile la licitație cu ajutorul Okazii.ro, pentru a renova sala de box și a le oferi și altor copii șansa de a deveni campioni pentru România”, a explicat Felix Păun, antrenorul Clubului de Box din Pechea și cel care l-a descoperit pe Bute.

 

Luni se află marele câștigător

Licitația pentru mănușile lui Lucian Bute se încheie luni, 14 noiembrie, la ora 10:30. Suma strânsă în urma acțiunii va fi folosită în totalitate de Felix Păun și echipa Clubului de Box din Pechea, județul Galați, pentru renovarea sălii de antrenament și achiziționarea de echipament.

 

 

DESPRE OKAZII.RO

 

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comerţ online din România, conectând milioane de cumpărători și vânzători în fiecare zi. Cu 1,3 milioane de produse spre vânzare și 3 milioane de români care fac shopping în fiecare lună, Okazii.ro este un barometru al tendințelor de cumpărare online.

 De 10 ani, Okazii.ro sprijină activ tinerii români, prin licitații cu scop caritabil. Odată cu licitația pentru mănușile lui Lucian Bute, Okazii.ro își afirmă misiunea de a contribui la formarea noii generații de campioni ai României.

 Printre proiectele precedente se numără licitațiile pentru pagaia lui Ivan Patzaichin, echipamentul de tenis al lui Ilie Năstase, halatul de joc al lui Leonard Doroftei, ghetele lui George Ogăraru sau tricoul de joc al lui Cristi Chivu. Toate fondurile obținute în urma acestor licitații au fost utilizate pentru a ajuta acei copii români care au nevoie de condiții mai bune pentru a-și realiza visurile.

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu