Andreea Raicu isi deschide magazin pe Okazii.ro

Magazinul Andreei Raicu de pe Okazii.ro conţine colecţia de haine Simplicity, creată special pentru www.andreearaicu.ro de PNK, colecţia de bijuterii Serendipity, cartea „Manâncă şi arată bine” şi DVD-ul Stylepedia cu Andreea Raicu şi Roxana Voloşeniuc.
Deschiderea magazinului Andreea Raicu Shop pe Okazii.ro, în cadrul platformei de magazine, ne bucură şi ne onorează, în acelaşi timp. Cele mai importante magazine online din România aleg să-şi crească vânzările prin intermediul platformei de magazine de pe Okazii.ro.”, declară Costin Cadelcu, Marketing Manager Okazii.ro.

 

Andreea Raicu dă startul prezenţei vedetelor şi designerilor români pe Okazii.ro, prin intermediul colecţiei Simplicity. „Mă bucură colaboarea cu Okazii.ro mai ales că în ultimele 3 luni de când am lansat platforma shop.andreearaicu.ro am fost plăcut surpinsă de aptitul oamenilor pentru shoppingul online. Asocierea cu Okazii.ro, cel mai mare site de shopping online, mă asigură ca produsele marca Andreea Raicu vor fi prezentate unei comunităţi cu tradiţie.”, declară Andreea Raicu.

 

Un punct important al strategiei Okazii.ro din următorii ani va fi creşterea categoriei Fashion&Beauty, mizând pe prezenţa brand-urilor, a designerilor români şi a vedetelor autohtone cu shop-uri online. Cifrele de vânzări vin să susţina planul, în categoria Fashion&Beauty înregistrându-se o creştere a vânzărilor de peste 60%, comparând valoarea tranzacţiilor din ultimele două trimestre ale anului 2012.

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu