Am imbunatatit platforma de magazine Okazii.ro

Platforma de magazine Okazii.ro iti ofera noi oportunitati pentru a crea o afacere de succes. Peste 500 de magazine functioneaza deja aici, avand acces la o serie de resurse importante.

Recent, platforma de magazine Okazii.ro a fost imbunatatita prin introducerea unui design nou si prin simplificarea procesului de creare a unui magazin. De asemenea, oferta comerciala a fost actualizata, pentru a se adapta cat mai bine cerintelor clientilor. Produsele pot fi adaugate usor, chiar si cand numarul lor este mare, prin intermediul unei optiuni de import automat. Pentru listarea produselor magazinului tau pe Okazii.ro beneficiezi de discounturi care pot ajunge si pana la 70%, in functie de pachetul de servicii ales. Pentru promovarea produselor ai acces la o serie de metode si instrumente specifice, cu unele dintre cele mai avantajoase tarife de pe piata.

Pe langa modul simplu de administrare a unui magazin online, Okazii.ro iti ofera si un mediu sigur de tranzactionare, sustinut prin intermediul unor instrumente unice de protectie precum Garantia de Livrare sau cu ajutorul sistemului de calificative. Oferind Garantia de Livrare la vanzarea produselor ai avantajul ca, la returnarea coletelor pe care cumparatorii nu le ridica, Okazii.ro va suporta costurile in locul tau. In plus, sistemul de calificative te ajuta sa iti creezi un istoric si o reputatie buna pe site, lucru care te va ajuta sa atragi cumparatorii si sa obtii pozitionari mai avantajoase pentru ofertele tale.

Pentru a incepe o astfel de afacere online, ai nevoie de un cont pe Okazii.ro. Poti sa testezi gratuit serviciile puse la dispozitie de platforma de magazine, alegand pachetul Gold care include in oferta si o perioada de proba de 30 de zile. Pentru mai multe informatii, viziteaza chiar acum magazine.okazii.ro.

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu